Wat is jou aandeel in een goede motorvakantie?

jou aandeel in een goede motorvakantie - www.nextmotorreizen.nl
Dat maakt je hoofdzakelijk zelf.
Geen enkele reisorganisatie of reisbegeleider bepaalt wat jij een mooie motorvakantie vindt. Je hebt daarin dan ook zelf de grootste verantwoordelijkheid.
Als motorvakantie reisorganisator willen we onze ervaringen met wegen, het land of streek met je delen.
Jij bepaalt zelf welke (motor)wegen je het mooist vindt, naar welk land je wilt en welke sites je wilt bezichtigen.
Dat vraagt ook van jou voorbereiding.
En de voorbereiding is erg leuk!
Wil je wel naar die bergtop of bekijk je liever een kasteel onderweg. Ben je een bochten- of kilometervreter of is het juist leuker voor je om de route te rijden en een terrasje te pakken voor een bakkie en de sociale contacten.
De land- of reiskeuze bepaalt tevens het karakter van de reis en routes. Een Pyreneeën of Alpen motorvakantie is ontwikkeld op het rijden van Cols, haarspelden en bochtig wegen.Daarentegen is een reis naar Denemarken of Hongarije ontwikkeld om je vooral veel van de cultuur en landschap te laten genieten.

Motorrijden staat voorop!

Een motorvakantie naar Denemarken wordt nooit een steden- of wandeltrip. Dan zit je bij de verkeerde reisorganisatie.
De motorroutes zijn altijd een voorstel en mag je van afwijken. Graag zelfs als je daardoor een mooiere en betere motorvakantie hebt.
 
Jaarlijks wordt ons routebestand gewijzigd omdat we toch een beter weggetje vonden of uit ervaring van andere motorrijders. De route is nooit hard voorgeschreven. Je mag daar altijd van afwijken en zelf bepalen of je links of rechts afgaat of geheel van de route afwijkt omdat op die ene plek nou net die ene mooie foto te maken is!

Conclusie

Wij helpen je bij het maken van een mooie motorvakantie. Welke route, welk kasteel, welke berg je gaat rijden of bezichtigen bepaal je zelf.

De route is het doel, niet de bestemming

Wat-is-uw-aandeel-in-een-goede-motorvakantie.pdf |kennisbank |nextmotorreizen.nlDownload dit artikel